ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΕΝΤΑΓΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΣΠΑ

Ενημερώνουμε όπως οφείλουμε οτι προκειμένου να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού (COVID-19) και σε πλήρη συμμόρφωση προς τις οδηγίες της Ελληνικής Κυβέρνησης, συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε κανονικά πελάτες και συνεργάτες και να εκτελούμε τα πάντα με προβλεπόμενες διαδικασίες, στα πλαίσια υγιεινής και ασφάλειας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΣΠΑ

Για τις ενταγμένες επιχειρήσεις σε Δράσεις επιχειρηματικότητας ΕΣΠΑ αναφέρουμε οτι οι ενέργειες που έχουν να κάνουν με αιτήματα κάθε τύπου καθώς και με πληρωμές μέσω προγραμμάτων του ΕΣΠΑ εκτελούνται κανονικά.
Ωστόσο, σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση θα υπάρξει αναστολή όλων των δεσμευτικών προθεσμιών για τις 12 Δράσεις ενίσχυσης επιχειρήσεων του ΕΠΑνΕΚ που αφορούν στην αξιολόγηση, υλοποίηση και ολοκλήρωση πράξεων δικαιούχων. Η αναστολή των προθεσμιών κρίθηκε αναγκαία λόγω της εξαιρετικά επείγουσας και επιτακτικής ανάγκης περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 και στο πλαίσιο λήψης κατεπειγόντων/αναγκαίων μέτρων για την οικονομία της Χώρας.
Οι αρμόδιοι φορείς έχουν λάβει τα απαιτούμενα μέτρα διευκολύνοντας στο μέγιστο δυνατό την συνεργασία τους με Συμβούλους και Δικαιούχους των Ενισχύσεων. Πιο συγκεκριμένα, έχουν προχωρήσει σε εφαρμογές τήλε-εργασίας, όπου είναι εφικτό, με τις πληρωμές να πραγματοποιούνται κανονικά, όπως πριν, με την προσκόμιση των σχετικών δικαιολογητικών να εκτελείται ηλεκτρονικά.
Αξίζει να σημειωθεί οτι για τα προγράμματα απασχόλησης και επιχειρηματικότητας του ΟΑΕΔ έχει ανακοινωθεί η πλήρης παράταση όλων των προθεσμιών (η ανακοίνωση ΕΔΩ).
Στα πλαίσια των παραπάνω, ενημερώνουμε ότι οι διαδικασίες οι οποίες σχετίζονται με κάθε είδους υποστήριξη της εταιρείας K2 Business Consulting O.E. προς επιχειρήσεις εκτελούνται κανονικά, τηρώντας την ισχύουσα νομοθεσία και ικανοποιώντας τις κανονιστικές απαιτήσεις.
Ωστόσο, σεβόμενοι τους συνανθρώπους μας, έχουμε διακόψει τις δια ζώσης συναντήσεις, τόσο για την δική μας προφύλαξη όσο και για αυτήν των πελατών-συνεργατών μας.
Παραμένουμε στη διάθεση όλων για οnline υποστήριξη και επικοινωνία, καθώς για ανταλλαγή πληροφοριών και εγγράφων αποκλειστικά με τους παρακάτω τρόπους επικοινωνίας.

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣΑποστολή Email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@k2bc.gr
Live Chat μέσω της ιστοσελίδας www.k2bc.gr (δεξιά στο κάτω μέρος)
Τηλεφωνική επικοινωνία προς Τ1 : 2610003097 και Τ2: 2610275143 (με προώθηση στα κινητά των υπευθύνων)
Client Login  ΕΔΩ
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας (στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας)
Επισημαίνουμε και τονίζουμε οτι μπορούμε όλοι να συμβάλουμε μένοντας στο σπίτι και μειώνοντας την επαφή με άλλους ανθρώπους προστατεύοντας εμάς και όλους όσους βρίσκονται γύρω μας.
Είμαστε συνέχεια στη διάθεση σας !

Published by:

K2 Business Consulting
info@k2bc.gr